Pimpa min hylla med film

Pimpa min hylla med film

.............................................................................

[Böcker] [Film] [Musik] [Recept & Mat] [admin]

.. lite kort om oss ............................................................................................................

Pimpa min hylla med film
är en sub-blogg till Pimpa min hylla.se och här kör vi samma koncept fast koncentrerar oss på rörliga bilder i stället.
..................................................................................................................... välkomna ..

Malin@pimpaminhylla.se & Rebecca@pimpaminhylla.se

Hurra! Tummen upp till Stålmannen

VuxenSkapad av Hanna Bjärnlid 16 aug, 2009 02:52

Superman Returns kom ut på bio 2006 men jag har varit hemskt efterbliven och inte sett den, trots att jag egentligen älskar superhjältarfilmer. Stålmannen var min favorit som barn och jag har starka minnen från när jag var liten då jag var lite småkär i Christopher Reeves Stålmannen och Clark Kent.

Det var utförsäljning av hyrdvd:er och bland dem fanns två-discutgåvan av Superman Returns för ynka $4 (ca 20;-). Hade jag vetat vad som väntat hade jag gladeligen köpt den ny för 199;- Jag var salig efter filmens slut och Stålmannen snor förstaplatsen på min favoritsuperhjältelista från Spindelmannen.

Vad jag förstår så gick inte den här filmen hem hos biopubliken lika mycket som väntat men att alla Stålmannen-fans var väldigt förtjusta i den. Det kan jag förstå, Brandon Routh gör en fantastisk och mycket sympatisk Stålmannen och Clark Kent. Trots att han springer runt i världens töntigaste kostym får han det att se ut som den mest naturliga klädsel. Jag bör se om de första Stålmannen filmerna innan jag kan uttala mig om Routh gör en bättre Stålmannen än Reeve men det skulle inte förvåna mig om han gör det.

Anledningen till att filmen inte blev världens hit är förmodligen för att den saknar det som alla andra superhjältefilmer innehåller: action. Ingen kan slåss mot Stålmannen, här är det en battle of the minds med väldigt lite våld och i princip inget pangpang. Vilket givetvis inte gör något alls, den är minst lika spännande ändå.

Mer än så kan jag inte säga, köp/hyr/se den här filmen så fort du kan!

  • Kommentarer(3)//film.pimpaminhylla.se/#post18