Pimpa min hylla med recept & mat

Pimpa min hylla med recept & mat

.............................................................................

[Böcker] [Film] [Musik] [Recept & Mat] [admin]

.. lite kort om oss ............................................................................................................
Pimpa min hylla med recept & mat
är en sub-blogg till Pimpa min hylla.se och här kör vi samma koncept fast koncentrerar oss på sånt som går att äta.
..................................................................................................................... välkomna ..

Malin@pimpaminhylla.se & Rebecca@pimpaminhylla.se

Ett nytt forum

Pimpa min hylla med receptSkapad av Admin 14 nov, 2010 03:45
Efter en lång helg med mycket mat, film, musik och läsande började skrivklådan sätta in. Nya inlägg formades i hjärnan och blev små utkast. Snart nog såg man ett tydligt mönster.... Allt handlade om mat i princip. När tipset på en riktigt bra bok ville åtföljas av receptet på de bästa kakorna som bakats och ätits till de första kapitlen (med Chai till) så började de små grå jobba av sig självt. Varför inte skapa en blogg som otroligt löst hänger samman med de övriga PMH-bloggarna? God mat, bra film och sköna böcker i en lyxig symbios. För att inte tala om kokböcker och och alla kock-program som sänds titt som tätt på TV?

Dessutom är mat något som vi på PHM har som ett starkt gemensamt intresse - så varför inte?? Läs det frsta inlägget här på bloggen om världens just nu godaste Chocolate Chip Chunk Cookies som passar perfekt till te och en bra deckare! :)

(Admin)

  • Kommentarer(1)//mat.pimpaminhylla.se/#post0