Pimpa min hylla med musik

Pimpa min hylla med musik

.............................................................................

[Böcker] [Film] [Musik] [Recept & Mat] [admin]

.. lite kort om oss ............................................................................................................
Pimpa min hylla med musik
är en sub-blogg till Pimpa min hylla.se och här kör vi samma koncept som på huvudsidan, fast koncentrerar oss på skrammel och bröl i stället.
..................................................................................................................... välkomna ..

Malin @pimpaminhylla.se & Rebecca @pimpaminhylla.se

Giganternas batalj

Allmänt om musikSkapad av Rebecca 01 okt, 2009 12:52
På sista tiden har studierna tagit upp det mesta av min tid och min energi. Musiken är fortfarande lika viktig och eftersom vi labbar självständigt en hel del så är hörlurarna och Spotify ständigt på.

I min klass, och tillika i min "labbgrupp", finns en ung man med en välutvecklad och bestämd musiksmak. På en hel del punkter är vi överens och emellanåt lyssnar vi tillsammans på The Streeets eller Sigur Rós eller något liknande. Vid andra tillfällen har vi mycket olika smak och det bli kamp på kniven om vem som ska spela sin musik. Ms elektroniska smörja eller min skramliga punkiga ljuva musik. Under tiden sitter övriga, som inte delar smak med någon av oss, och lider tålmodigt.

THE STREETS : The Irony of It All
_________________________________________________

THE ONLY ONES : Another Girl Another Planet
_______________________________________________

VIBRASPHERE : Tierra Azul
__________________________________________________(Rebecca)

  • Kommentarer(0)//musik.pimpaminhylla.se/#post36