Pimpa min hylla med musik

Pimpa min hylla med musik

.............................................................................

[Böcker] [Film] [Musik] [Recept & Mat] [admin]

.. lite kort om oss ............................................................................................................
Pimpa min hylla med musik
är en sub-blogg till Pimpa min hylla.se och här kör vi samma koncept som på huvudsidan, fast koncentrerar oss på skrammel och bröl i stället.
..................................................................................................................... välkomna ..

Malin @pimpaminhylla.se & Rebecca @pimpaminhylla.se

Tokfnatt!

Allmänt om musikSkapad av Rebecca 17 dec, 2009 19:28


Vissa dagar borde inte få existera. Alla de dagar skrivna i den svarta boken. De där dagarna när ingenting känns bra - allt från håret till den gnagande känslan av att allt är helt och hållet meningslöst.


Vissa dagar borde alltid existera. De röda dagarna. De när inget kan gå fel och man, likt en åttaåring, tror man kan äga världen. De dagar när allt stämmer och lyckan tränger på och bara vill ut.


Dagen i dag, som började svart, men slutar i klart lysande rött, tillägnar jag min prins. Dagen i dag är hans och den är sannerligen röd. Röda dagar ska firas, celibreras och njutas. I dag har Dare To Live gått runt, runt på repeat non stop. Kroppen som är för trång för känslorna som poppar vilt och vill ut. Att få tokfnatt till musiken och bara dansa runt som en ADHD-iller på LSD...


Livet blir sällan bättre än så. Ibland behövs så lite.Den som kan sitta still Rotersands Dare To Live är redan död. Länge leve livet!(Rebecca)

  • Kommentarer(0)//musik.pimpaminhylla.se/#post43