Pimpa min hylla med musik

Pimpa min hylla med musik

.............................................................................

[Böcker] [Film] [Musik] [Recept & Mat] [admin]

.. lite kort om oss ............................................................................................................
Pimpa min hylla med musik
är en sub-blogg till Pimpa min hylla.se och här kör vi samma koncept som på huvudsidan, fast koncentrerar oss på skrammel och bröl i stället.
..................................................................................................................... välkomna ..

Malin @pimpaminhylla.se & Rebecca @pimpaminhylla.se

Ännu en fallande stjärna...

Allmänt om musikSkapad av Rebecca 18 dec, 2009 11:28

På allmusic.com står det följande att läsa om The (International Conspiracy:
The quintet set out to use its music as an attack against capitalist culture at large by taking the universal idea of popular culture and molding the basis of its phenomenon into statements of resistance.

Det ska sen kombineras med "nyheten" som serveras oss av sanningssägaren numero uno - Aftonbladet:Grammisnominerade Amanda Jenssen, 21, bekräftar att hon är ihop med Dennis Lyxzén, 37.

Ännu en stjärna som faller ner från sin pedistal med andra ord...Jag vill inte veta något om mina idolers privatliv. De ska vara ouppnåeliga, vackra och gnistrande. Och de ska göra det de är bra på. Dennis Lyxén är en av mina hjältar sedan gammalt. En revolutionär med visioner. En man som var med och formade The Shape of Punk To Come och som var del av den allomfattande (International) Noice ConcPIRACY.

Jag minns än när han var med på ett debattprogram om nedladdningens skadeverkan på musikindustrin. Lyxéns framförde det föga populära förslaget att skivbolagens sviktande försäljningssiffror kunde bero på att de helt enkelt producerade skit som ingen ville köpa. Att han är precis lika gubbsjuk som andra i vårt ytliga och ungdomsfixerade samhället vill jag inte veta.

Vad vet jag? Kanske är Lyxéns förhållande med en blonderad, genomkommersialiserad popdocka som knappt har kommit ur puberteten än bara en väl genomtänkt och genialisk plan för att infiltrera den nya generationens RIX FM/Idol-artister och medelst känslomässig hjärntvätt få dem att joina revolutionen? Eller?

I dag ska jag i alla fall lyssna på Refused på högsta volym, ådra mig en tinnitusskada eller två i ren protest och försöka glömma allt ihop och se om jag inte kan peta upp honom, om inte ända upp, så åtminstone en bit upp på pedistalen igen. Sweet Obliviation!

(Rebecca)

  • Kommentarer(0)//musik.pimpaminhylla.se/#post44