Pimpa min hylla med musik

Pimpa min hylla med musik

.............................................................................

[Böcker] [Film] [Musik] [Recept & Mat] [admin]

.. lite kort om oss ............................................................................................................
Pimpa min hylla med musik
är en sub-blogg till Pimpa min hylla.se och här kör vi samma koncept som på huvudsidan, fast koncentrerar oss på skrammel och bröl i stället.
..................................................................................................................... välkomna ..

Malin @pimpaminhylla.se & Rebecca @pimpaminhylla.se

Sigur Rós - Viðrar vel til loftárása

Alternative [all]Skapad av Rebecca 20 jan, 2010 01:10
Även om M och jag bråkar om musik ofta så är vi rörande överens om vissa saker - Sigur Rós är en. I natt är jag tacksam för att M delade med sig av videon nedan. En grymt vacker låt och en fantastisk video. Det är som det ska vara med musik. Känslor, skönhet, värk i själen av allt som rör sig där inne och kartharsiska tårar.
I dag (20/1) känner jag att jag måste uppdatera det här inlägget och lägga till den andra videon M och jag såg senare på natten. Även den är sagolikt vacker och förmedlar en sån stämning. När jag säger att den har något av "Mio, min Mio" över sig så betyder det något positivt. Den har samma känsla av sorg, död och samtidigt vemodigt, nästan nostalgiskt, lyckorus.

(Rebecca)

  • Kommentarer(1)//musik.pimpaminhylla.se/#post50