Pimpa min hylla med musik

Pimpa min hylla med musik

.............................................................................

[Böcker] [Film] [Musik] [Recept & Mat] [admin]

.. lite kort om oss ............................................................................................................
Pimpa min hylla med musik
är en sub-blogg till Pimpa min hylla.se och här kör vi samma koncept som på huvudsidan, fast koncentrerar oss på skrammel och bröl i stället.
..................................................................................................................... välkomna ..

Malin @pimpaminhylla.se & Rebecca @pimpaminhylla.se

Himmel eller helvete?

Allmänt om musikSkapad av Rebecca 06 feb, 2010 14:34
Enligt en högst vetenskaplig undersökning på Facebook ska min mentala ålder vara ca 21,7 år. Jag trivs med den siffran. Särskilt efter en lång natt i datorspelens förlovade land där jag har dräpt impar och dvärgar och alver om vartannat. I går kväll såg jag, Frida och Lotta (korridorskompisarna) på The Seeker på TV och chokladbollar.

I dag, lördag, kände jag ändock åldern väga tungt på mina axlar när jag startade dagen som jag brukar - med te och melodikrysset. När jag var klar med det surfade jag in på SVTs hemsida och tjuvlyssnade lite på bidragen till kvällens melodifestival. Där var där någonstans mellan Ola och Salem Al Fakir som jag faktiskt kände att jag var född i förra seklet.(Låten som borde vunnit 2008 - helt klart...)Jag tröstar mig med att jag har ursäkter! Min karriär som låtskrivare gör att jag måste hålla mig à jour med dagens skvalmusik. Jepp, så är det förstås. Jag skulle nog aldrig komma på så enkla rim som hjärta/smärta om jag inte såg melodifestivalen. Och vad det anbelangar Melodikrysset så är jag evigt tacksam för den moderna teknologins landvinningar som gör det möjligt att snabbt hoppa fram i programmet så fort t ex lodrätt 5 är knäckt. Det finns ingen anledning att lyssna klart på varken Veckans Linda Bentzing eller Eldemans intervjuer med Tomtemor.

(Rebecca)

PS1.
Kan du lösa dagens melodikryss utan att fuska? Jag behövde inte googla en enda gång! Najs.

PS2.
Jag tror knappast den vinner men Salem Al Fakirs låt verkar riktigt skön faktiskt... (länken funkar bara fram till 20.00 i kväll - jalla!)

  • Kommentarer(3)//musik.pimpaminhylla.se/#post52