Pimpa min hylla med musik

Pimpa min hylla med musik

.............................................................................

[Böcker] [Film] [Musik] [Recept & Mat] [admin]

.. lite kort om oss ............................................................................................................
Pimpa min hylla med musik
är en sub-blogg till Pimpa min hylla.se och här kör vi samma koncept som på huvudsidan, fast koncentrerar oss på skrammel och bröl i stället.
..................................................................................................................... välkomna ..

Malin @pimpaminhylla.se & Rebecca @pimpaminhylla.se

Ray LaMontagne - dagens gilla!

Alternative [all]Skapad av Rebecca 18 aug, 2010 12:16
God Willin' & The Creek Don't Rise - Ray LaMontagne & the Pariah Dogs
_______________________________________________________________


Dags för ny skiva med skönröstade Ray LaMontagne (och the Pariah Dogs) och jag är en sån sucker för bra titlar och skivomslag. Gossip In The Rain hade ett rätt ordinärt omslag även om jag är svag för ruffiga män med skägg som sjunger americana. God Willin' & The Creek Don't Rise är ett sånt omslag som jag blir svag i knäna av. Många skulle säkerligen rycka på axlarna och fundera över min smak men jag gillar stilrena, minimalistiska saker och kombinerar man det med en air av vintage så är jag såld. Frågan är nu bara om musiken motsvarar det omslaget lovar: en enkel, rak americana med lätt vemodiga och nostalgiska texter. Jag håller tummarna!
(Rebecca)

  • Kommentarer(1)//musik.pimpaminhylla.se/#post58