Pimpa min hylla med musik

Pimpa min hylla med musik

.............................................................................

[Böcker] [Film] [Musik] [Recept & Mat] [admin]

.. lite kort om oss ............................................................................................................
Pimpa min hylla med musik
är en sub-blogg till Pimpa min hylla.se och här kör vi samma koncept som på huvudsidan, fast koncentrerar oss på skrammel och bröl i stället.
..................................................................................................................... välkomna ..

Malin @pimpaminhylla.se & Rebecca @pimpaminhylla.se

Stjärnhimlen på nära håll

Alternative [all]Skapad av Rebecca 27 aug, 2010 12:12
Har jag ingen skam i kroppen? Nej, verkligen inte!

Helt utan att skämmas tänker jag promota en kompis musik. Hans musikgenre är inte direkt min kopp te men jag gillar det jag hör... i alla fall när jag är på rätt humör, dvs när jag inte är arg, less, sur eller på kant med världen. När livet är bra och solen skiner så kan man chilla till sånt här och må bra. Personligen, helt utan direkt kompetens att bedöma såna saker, tycker jag han är bra på det han gör och jag tycker det är synd att han bara har två låtar till beskådan på YouTube... men många bra kommentarer där kanske kan kan få honom att dra ut den långa, långa tummen ur arslet och ge sig i kast med att göra mer musik som kan förgylla världen.

I give you Hyperon4. Enjoy! :)


Back too Mushroom MountainDaydreamer
(Rebecca)


  • Kommentarer(0)//musik.pimpaminhylla.se/#post60