Pimpa min hylla med musik

Pimpa min hylla med musik

.............................................................................

[Böcker] [Film] [Musik] [Recept & Mat] [admin]

.. lite kort om oss ............................................................................................................
Pimpa min hylla med musik
är en sub-blogg till Pimpa min hylla.se och här kör vi samma koncept som på huvudsidan, fast koncentrerar oss på skrammel och bröl i stället.
..................................................................................................................... välkomna ..

Malin @pimpaminhylla.se & Rebecca @pimpaminhylla.se

Himmel eller helvete?

Allmänt om musikSkapad av Rebecca 06 feb, 2010 14:34
Enligt en högst vetenskaplig undersökning på Facebook ska min mentala ålder vara ca 21,7 år. Jag trivs med den siffran. Särskilt efter en lång natt i datorspelens förlovade land där jag har dräpt impar och dvärgar och alver om vartannat. I går kväll såg jag, Frida och Lotta (korridorskompisarna) på The Seeker på TV och chokladbollar.

I dag, lördag, kände jag ändock åldern väga tungt på mina axlar när jag startade dagen som jag brukar - med te och melodikrysset. När jag var klar med det surfade jag in på SVTs hemsida och tjuvlyssnade lite på bidragen till kvällens melodifestival. Där var där någonstans mellan Ola och Salem Al Fakir som jag faktiskt kände att jag var född i förra seklet.(Låten som borde vunnit 2008 - helt klart...)Jag tröstar mig med att jag har ursäkter! Min karriär som låtskrivare gör att jag måste hålla mig à jour med dagens skvalmusik. Jepp, så är det förstås. Jag skulle nog aldrig komma på så enkla rim som hjärta/smärta om jag inte såg melodifestivalen. Och vad det anbelangar Melodikrysset så är jag evigt tacksam för den moderna teknologins landvinningar som gör det möjligt att snabbt hoppa fram i programmet så fort t ex lodrätt 5 är knäckt. Det finns ingen anledning att lyssna klart på varken Veckans Linda Bentzing eller Eldemans intervjuer med Tomtemor.

(Rebecca)

PS1.
Kan du lösa dagens melodikryss utan att fuska? Jag behövde inte googla en enda gång! Najs.

PS2.
Jag tror knappast den vinner men Salem Al Fakirs låt verkar riktigt skön faktiskt... (länken funkar bara fram till 20.00 i kväll - jalla!)

  • Kommentarer(3)

Skapad av Rebecca 07 feb, 2010 20:23

Och han vann gårdagens deltävling med, Salem Al Fakir. Ibland överraskar verkligen svenska folket! Som förra året då de valde Snälla, snälla, snälla... det hade jag aldrig trott men där ser man liksom.

Skapad av Iréne JB 07 feb, 2010 19:38

Hej där!

Förstår inte vad som får mej att se melodifestivalen varje år... Fast såklart igår lockade Salem Al Fakir. Jag har svårt att stå emot hans charm och låten var inte helt fel den heller. Barnen dansade vildast till "Shakira" eller vad det nu var hon hette, vackrast till Pain of Salvation och mäktisgast till Anders Ekborg. Så egentligen är det nog att se barnen dans och höra deras kommentarer som är roligast med melodifestivalen!
Melodikrysset har jag inte börjat lyssna på än, och inte orkar jag gå in efteråt och lyssna heller så det får vara.

Skapad av Tomas 06 feb, 2010 22:36

Du jag kan bara säga att jag inte klarade krysset och gav upp så jag måste nog säga att jag hellre såg skidåkningen med jag tror vi härmed kan befästa att snart får jag mitt fullständiga lystmäte...OS kan inte bli bättre tror jag!

Lite allvarligare om det med festivalen känns inte konceptet lite grand gammalt?