Pimpa min hylla med musik

Pimpa min hylla med musik

.............................................................................

[Böcker] [Film] [Musik] [Recept & Mat] [admin]

.. lite kort om oss ............................................................................................................
Pimpa min hylla med musik
är en sub-blogg till Pimpa min hylla.se och här kör vi samma koncept som på huvudsidan, fast koncentrerar oss på skrammel och bröl i stället.
..................................................................................................................... välkomna ..

Malin @pimpaminhylla.se & Rebecca @pimpaminhylla.se

Musik för döva?

Allmänt om musikSkapad av Rebecca 23 apr, 2010 23:39Referens

Eftersom jag kommenterat fenomenet förr och då fick kritik för att det var kvinnor som jag sågade (om man inte läste så noga förstås. Annars hade man ju sett att jag dissade männen ännu mer...) så är det inte mer än rättvist att jag åtminstonde skriver en blänkare om kvällens mest irriterande: Magnus Bäcklund i Så Ska Det Låta!

Säga vad man vill om forna Fame factory-stjärnor och Idolvinnare och sånt. Han kan ju uppenbarligen sjunga om han vill. Men exakt vad han försökte förmedla med sina en-kulen-natt-natt-natt-rörelser är totalt höljt i dunkel.Det enda resultat här hemma var en Frida som fick skrattanfall varje gång han sjöng och att jag inte klarade av att ens titta på TVn för att inte få andnöd av irritation.

Så, nu är genderbalansen återställd.

(Rebecca)

  • Kommentarer(0)