Pimpa min hylla

Pimpa min hylla

.............................................................................

[Böcker] [Film] [Musik] [Recept & Mat] [admin]

.. lite kort om oss ............................................................................................................
PMH är bara en ytterst anspråkslöst blogg. PMH drivs för tillfället av två boknördar - en lärare och bibliotekarie. Gudrun Sjödén, glasögon, sandaler och koftor är här välrepresenterade. PMH är till för alla som vill diskutera litteratur, film och musik och kultur rent allmänt. Vill du delta? Maila oss!
..................................................................................................................... välkomna ..

Malin @pimpaminhylla.se & Rebecca @pimpaminhylla.se

Kington, Miles - How Shall I Tell the Dog?

VuxenSkapad av Hanna Bjärnlid 08 jul, 2009 10:07

Del två av tre små sammanfattningarVet du vem Miles Kington är? Jag hade aldrig hört talas om honom. Anledningen att jag lånade boken var alla otroligt berömmande kommentarer på baksidan av boken. Den skulle tydligen få mig att gråta av skratt osv osv så givetvis ville jag läsa den, vad den handlar om visste jag förstås inte. Om du vet vem Miles Kington var (han dog i bukspottskörtelcancer 2008) så lär du verkligen uppskatta den här boken. Vet du inte så är den bara underhållande helt enkelt för att Miles var en väldigt bra och rolig skribent.

Boken består av brev som Miles skrev till sin agent Gill (kan minnas fel namn). Miles har ganska nyligen fått veta att han har cancer och har ungefär ett år att leva. I breven diskuterar han den sista boken han ska skriva. Givetvis visste Miles redan från början att de brev han skrev skulle bli just hans sista bok. Men det är rätt underhållande och med humor skriver Miles om sin cancer och delar av sitt liv. Lättläst och underhållande för de flesta helt enkelt.

_________________________
edit: Satte boktitel/författare som ämne för att posten lättare ska hittas. [admin]

  • Kommentarer(1)//www.pimpaminhylla.se/#post10