Pimpa min hylla

Pimpa min hylla

.............................................................................

[Böcker] [Film] [Musik] [Recept & Mat] [admin]

.. lite kort om oss ............................................................................................................
PMH är bara en ytterst anspråkslöst blogg. PMH drivs för tillfället av två boknördar - en lärare och bibliotekarie. Gudrun Sjödén, glasögon, sandaler och koftor är här välrepresenterade. PMH är till för alla som vill diskutera litteratur, film och musik och kultur rent allmänt. Vill du delta? Maila oss!
..................................................................................................................... välkomna ..

Malin @pimpaminhylla.se & Rebecca @pimpaminhylla.se

Ett nytt kapitel i mitt liv

Allmänt lallandeSkapad av Rebecca 24 jul, 2009 16:54
STUDENTKORRIDORENS NÖRD-WANNABE
______________________________________________

I dag blev allt klart. Sista pusselbiten föll på plats. Det finns i princip ingen återvändo och om några veckor flyttar jag till Skara för att byta karriär totalt. Jag har kommit in på utbildningen, har fixat finansieringen, fått tjänsteledigt och har någonstans att bo.

Det är det sista som ger mig lite oroskänlsor i magen. Möblerat rum på 14 kvm och en ynka fjuttig bokhylla. Nu ställs jag oväntat inför ett dilemma jag inte hade förutsätt - vilka böcker ska jag ta med mig och vilka ska jag magasinera i två år? Hur ska jag prioritera? Ta med de mest älskade böckerna som är trogna vänner? Eller satsa på nya som jag ännu inte läst? Kommer jag sakna mina poesiböcker om jag lämna dem hemma och kommer jag inte öppna en enda av dem om jag tar med mig dem? Och alla kokböckerna... vad ska jag göra med dem? Någon som har några vettiga tips att komma med?

(Rebecca)

  • Kommentarer(7)//www.pimpaminhylla.se/#post18