Pimpa min hylla

Pimpa min hylla

.............................................................................

[Böcker] [Film] [Musik] [Recept & Mat] [admin]

.. lite kort om oss ............................................................................................................
PMH är bara en ytterst anspråkslöst blogg. PMH drivs för tillfället av två boknördar - en lärare och bibliotekarie. Gudrun Sjödén, glasögon, sandaler och koftor är här välrepresenterade. PMH är till för alla som vill diskutera litteratur, film och musik och kultur rent allmänt. Vill du delta? Maila oss!
..................................................................................................................... välkomna ..

Malin @pimpaminhylla.se & Rebecca @pimpaminhylla.se

Varför är det så svårt?

Allmänt lallandeSkapad av Rebecca 27 jun, 2009 14:33
Det är obegripligt för mig! Jag förstår inte att det ska vara så svårt att låta bli att köpa böcker! Ibland tror jag, idiotiskt nog, att jag är säker om jag bara håller mig borta från bokhandlare och sajter, men så är det förstås inte. Igår var jag på COOP för att handla mat och schampo. That's it. Ändå slank två nya böcker med hem. Pocket, visserligen, men ändå. Behövde jag dem? Näää. Hade jag råd? Nää, egentligen inte. Har jag plats för dem någonstans i min bokhylla till lägenhet? Näää.

Jag har blivir två pocketböcker rikare och självklart är planen, som alltid vid nyinköp, att läsa dem så snart som möjligt. :) Tja, tre egentligen om man räknar mitt inköp i veckan på Bokus...

JANE AUSTEN & SETH GRAHAME-SMITH - Pride And Prejudice And Zombies
ULRIKA KÄRNBORG - Myrrah
JOHN AJVIDE LINDQVIST - Människohamn


______________________________________
Bevismaterial 1-12:

(Rebecca)

  • Kommentarer(2)//www.pimpaminhylla.se/#post3