Pimpa min hylla

Pimpa min hylla

.............................................................................

[Böcker] [Film] [Musik] [Recept & Mat] [admin]

.. lite kort om oss ............................................................................................................
PMH är bara en ytterst anspråkslöst blogg. PMH drivs för tillfället av två boknördar - en lärare och bibliotekarie. Gudrun Sjödén, glasögon, sandaler och koftor är här välrepresenterade. PMH är till för alla som vill diskutera litteratur, film och musik och kultur rent allmänt. Vill du delta? Maila oss!
..................................................................................................................... välkomna ..

Malin @pimpaminhylla.se & Rebecca @pimpaminhylla.se

Äntligen!!

Allmänt lallandeSkapad av Rebecca 30 jun, 2009 00:48

[Här vill jag ha en bild
en mäkta fin solnedgång
men sladden är hemma
och jag har ännu inte lärt
Portia (min mobiltelefon)
telepatins sköna konst...]

Äntligen är min partner in crime hemma från sin hysteriskt långa, och för mig, enormt tråkiga resa i Tjeckien. Bortsett från fantastiska miljöer och god öl - vad har egentligen detta land att erbjuda som inte vi i Östergötland har? Jag bara frågar... Nu blir det kanske lite fart här på bloggen. :)

Sitter nu i biblioteket hos den hemkomna avfällingen. Huset sover och jag, insomniacen, är som vanligt vaken och rastlös. Har med mig böcker att läsa, men jag håller just nu på med Ajvide Lindqvist senaste, Människohamn, och trots att jag är en total ateist utan minsta tilltro till knytt, otyg och spöken, så kan jag inte läsa den boken när det är mörkt ute! Det är på gränsen till pinsamt, men jag väljer att i stället tillskriva författaren ett gott författarskap... eller något. Spoookey!

Det är på sätt och vis obegripligt, men samtidigt fascinerande, att en människa kan trigga igång min fantasi så till den milda graden att jag upplever rädsla för något som inte ens ingår i min begreppsvärld. Än värre är det att han får mig att ängslas över sånt som jag ser som trams och som jag tar aktivt avstånd ifrån. Min dröm är att kunna skriva så!

(Rebecca)

  • Kommentarer(0)//www.pimpaminhylla.se/#post5