Pimpa min hylla

Pimpa min hylla

.............................................................................

[Böcker] [Film] [Musik] [Recept & Mat] [admin]

.. lite kort om oss ............................................................................................................
PMH är bara en ytterst anspråkslöst blogg. PMH drivs för tillfället av två boknördar - en lärare och bibliotekarie. Gudrun Sjödén, glasögon, sandaler och koftor är här välrepresenterade. PMH är till för alla som vill diskutera litteratur, film och musik och kultur rent allmänt. Vill du delta? Maila oss!
..................................................................................................................... välkomna ..

Malin @pimpaminhylla.se & Rebecca @pimpaminhylla.se

Veckans fynd!!

VuxenSkapad av Rebecca 02 okt, 2011 20:46
Ibland kan man bara inte tro sin sagolika tur. Min vana trogen när livet suger och luktar unket var jag i fredags på den lokala bokhandeln för att inhandla lite litterärt "knark". Två fina engelska pocket, ett fodral till busskortet med Fem Myror-bild på och en almanacka fick det bli. Så i kassan vänder jag blicken aningens till höger och där ligger den... Martin Kellermans Rocky 10 år : samlade serier 1998-2008.

Jag har fingrat på den förr men den har alltid, alltid varit för dyr. Nu kostade den 99:-. Det är sant! Inte 499, inte 399, inte ens 299 utan faktiskt bara 99:-. Fredagens lycka var gjord. Och i dag, söndag till ära, läses den i sällskap av White Ladies. Livet kan vara rätt fantastiskt också.
(Rebecca)

  • Kommentarer(0)//www.pimpaminhylla.se/#post52