Pimpa min hylla

Pimpa min hylla

.............................................................................

[Böcker] [Film] [Musik] [Recept & Mat] [admin]

.. lite kort om oss ............................................................................................................
PMH är bara en ytterst anspråkslöst blogg. PMH drivs för tillfället av två boknördar - en lärare och bibliotekarie. Gudrun Sjödén, glasögon, sandaler och koftor är här välrepresenterade. PMH är till för alla som vill diskutera litteratur, film och musik och kultur rent allmänt. Vill du delta? Maila oss!
..................................................................................................................... välkomna ..

Malin @pimpaminhylla.se & Rebecca @pimpaminhylla.se

Mitt brev till Tomten

Allmänt lallandeSkapad av Rebecca 05 dec, 2011 13:04

I am one self proclaimed die hard Jane Austen fan!
_______________________________________________________

Etsy har länge varit en favoritplats på nätet. Deras sektion med väskor verkar oändlig och är en ständig källa till inspiration till de väskor jag aldrig lyckas sy.
Bokhora har länge varit en favoritplats på nätet. Det är alltid intressant att läsa vad bokhororna tycker och tänker och jag får så många goda idéer till böcker som jag aldrig kommer hinna läsa.

Ett litet tips på Bokhora fick mig att besöka Etsy och genast fick jag ett sånt ha-begär att jag antagligen kommer bli fattigare än jag är för tillfället. Ja, om inte någon snäll och älskvärd människa känner för att köpa mig en julklapp då förstås.... Jag tackar inte nej!

Affären heter Brookish och är "an Jane Austen inspired shop". Så för en liten summa pengar kan man alltså få sig en skärva av himlen - tänk att få dricka te ur Mr. Darcys frieri-mugg?! Jag säger då det. Vad ska de hitta på härnäst? Me happy!

(Rebecca)

  • Kommentarer(0)//www.pimpaminhylla.se/#post60