Pimpa min hylla

Pimpa min hylla

.............................................................................

[Böcker] [Film] [Musik] [Recept & Mat] [admin]

.. lite kort om oss ............................................................................................................
PMH är bara en ytterst anspråkslöst blogg. PMH drivs för tillfället av två boknördar - en lärare och bibliotekarie. Gudrun Sjödén, glasögon, sandaler och koftor är här välrepresenterade. PMH är till för alla som vill diskutera litteratur, film och musik och kultur rent allmänt. Vill du delta? Maila oss!
..................................................................................................................... välkomna ..

Malin @pimpaminhylla.se & Rebecca @pimpaminhylla.se

Ian McEwan

Allmänt lallandeSkapad av Rebecca 02 apr, 2013 10:56

Det finns en författare vars namn jag stöter på både nu och då. Jag vet nästan inget om honom men är nyfiken på att läsa något. Frågan är bara var man börjar. Blir det fel så blir det fel och en eventuell framtida litterär vänskap kan kanske utebli. Frågan är vilken av Ian McEwans alla böcker jag ska börja med? Risken är att jag grubblar för länge över detta och därmed aldrig kommer till skott med själva läsandet.

Hur har ni det själva där ute? finns det författare som ni aldrig läser fast ni vill av den enkla anledningen att man itne riktigt vet var man ska börja?

(Rebecca)

  • Kommentarer(0)//www.pimpaminhylla.se/#post76