Pimpa min hylla

Pimpa min hylla

.............................................................................

[Böcker] [Film] [Musik] [Recept & Mat] [admin]

.. lite kort om oss ............................................................................................................
PMH är bara en ytterst anspråkslöst blogg. PMH drivs för tillfället av två boknördar - en lärare och bibliotekarie. Gudrun Sjödén, glasögon, sandaler och koftor är här välrepresenterade. PMH är till för alla som vill diskutera litteratur, film och musik och kultur rent allmänt. Vill du delta? Maila oss!
..................................................................................................................... välkomna ..

Malin @pimpaminhylla.se & Rebecca @pimpaminhylla.se

William Shakespeare's Star Wars: Verily, A New Hope

VuxenSkapad av Rebecca 13 maj, 2013 21:38
Satt vid mitt skrivbord och pillade runt bland böcker på CD, bokrecesioner, lite jobbande och sånt. Funderade skarpt på om jag skulle skriva ett inlägg om något när jag snubblade över denna - sommarens stora must-have!

Det är en sån där grej där det egentligen inte spelar någon roll hur dålig den är, jag bara måste ha den. Den ska visst komma ut i augusti så jag får ge mig till tåls till dess och kanske hinner jag spara ihop pengar till den med. :)

William Shakespeare's Star Wars: Verily, A New Hope av Ian DoescherMUST-HAVE!

(Rebecca)

  • Kommentarer(0)//www.pimpaminhylla.se/#post78