Pimpa min hylla

Pimpa min hylla

.............................................................................

[Böcker] [Film] [Musik] [Recept & Mat] [admin]

.. lite kort om oss ............................................................................................................
PMH är bara en ytterst anspråkslöst blogg. PMH drivs för tillfället av två boknördar - en lärare och bibliotekarie. Gudrun Sjödén, glasögon, sandaler och koftor är här välrepresenterade. PMH är till för alla som vill diskutera litteratur, film och musik och kultur rent allmänt. Vill du delta? Maila oss!
..................................................................................................................... välkomna ..

Malin @pimpaminhylla.se & Rebecca @pimpaminhylla.se

Låt Vargarna Komma av Carol Rifka Brunt

VuxenSkapad av Rebecca 14 jan, 2015 15:26Låt Vargarna Komma av Carol Rifka Brunt
__________________________________________
********/**

Denna ömsinta och fina bok handlar om en flickas sorgearbete efter att hennes älskade morbror dött i AIDS. Det utspelar sig i ett naivt New York på 80-talet. Det är mycket runt morbror Finn som hysch hysch. June, som är 14 år förstår inte allting, men det spelar ingen roll. Finn är mannen i hennes liv, hennes själsfrände.

När Finn så dör tvingas June inte bara hantera sin stora sorg och saknad utan också alla nya saker som kommer upp till ytan. Alla hemligheter, skuld och skam som gömts i familjen kommer upp till ytan.

Låt Vargarna Komma har getts ut på Gilla förlag och jag gillar Gilla! Många av deras böcker är små pärlor. Lika så denna bok. Boken berör på en. Den är varm, tankfull och full av kärlek. Det är en liten bok som handlar om de stora sakerna i livet - familj, vänner och kärlek. Läs den - du kommer inte ångra dig.

PS. Den engelska originaltiteln är så bra! Tell The Wolves I'm Home.


.oOo.oOo.oOo.oOo.oOo.oOo.oOo.oOo.oOo.oOo.

Titel: Låt Vargarna komma
Författare: Carol Rifka Brunt
ISBN: 978-91-85763-51-1
Förlag: Gilla
Sidor: 419 s.

Första mening: Min syster Greta och jag satt modell för vår morbror Finn den eftermiddagen.

Betyg: 8/10

  • Kommentarer(0)