Pimpa min hylla

Pimpa min hylla

.............................................................................

[Böcker] [Film] [Musik] [Recept & Mat] [admin]

.. lite kort om oss ............................................................................................................
PMH är bara en ytterst anspråkslöst blogg. PMH drivs för tillfället av två boknördar - en lärare och bibliotekarie. Gudrun Sjödén, glasögon, sandaler och koftor är här välrepresenterade. PMH är till för alla som vill diskutera litteratur, film och musik och kultur rent allmänt. Vill du delta? Maila oss!
..................................................................................................................... välkomna ..

Malin @pimpaminhylla.se & Rebecca @pimpaminhylla.se

Proggiga barnböcker

FaktaSkapad av Rebecca 13 jan, 2011 12:58
HANDBOK I BARNINDOKTRINERING
____________________________________________________________


Detta inlägg är föranlett av ett boktips från en klasskamrat. Han tipsade, visade boken och habegäret växte och växte. Jag vill ha den och jag vill ha den nu! Den lilla youtube-filmen gav starka flashbacks och nostalgiska känslor för en svunnen barndom, som när den gick av stapeln var sällsynt grå och trist i socialrealismens heliga namn. Dock minns jag fnissiga stunder med Mummel....Första boken Kalle Lind avhandlar i sin bok Proggiga barnböcker är Handbok i barnindoktrinering. Låter det inte bara för underbart härligt?

Ge mig!

(Rebecca)


  • Kommentarer(2)

Skapad av Iréne 13 jan, 2011 18:21

Har sett boken i en av mina boktidningar och började fundera på vad den kunde innehålla. Får väl låna den på biblioteket :)

Skapad av Iréne 13 jan, 2011 18:21

Har sett boken i en av mina boktidningar och började fundera på vad den kunde innehålla. Får väl låna den på biblioteket :)