Pimpa min hylla

Pimpa min hylla

.............................................................................

[Böcker] [Film] [Musik] [Recept & Mat] [admin]

.. lite kort om oss ............................................................................................................
PMH är bara en ytterst anspråkslöst blogg. PMH drivs för tillfället av två boknördar - en lärare och bibliotekarie. Gudrun Sjödén, glasögon, sandaler och koftor är här välrepresenterade. PMH är till för alla som vill diskutera litteratur, film och musik och kultur rent allmänt. Vill du delta? Maila oss!
..................................................................................................................... välkomna ..

Malin @pimpaminhylla.se & Rebecca @pimpaminhylla.se

Sajtpuffen I

Pimpa min hyllaSkapad av Rebecca 30 jun, 2009 01:00

SAJTPUFFEN

Bland ramlar vi över sajter som bara måste pratas om och vars rykte behöver spridas över jorden! För tillfället har vi två sajter vi vill puffa lite extra för:

______________________________________

Bookcrossing
Idén är magnifik! Jag önskar bara att fler blev mer engagerade här i Sverige så det blev mer drag på sidan. Tanken är, och den är fin, att böcker vill leva! De vill inte sitta på din hylla och samla damm. Böcker är skrivna för att läsas, för att byta händer, för att läsas igen, för att resa världen över och för att förändra vår världsbild och vårt sätt att tänka. En bok kan inte utmana om den står overksam i din hylla. Orden är kraft endast när de når nya ögon och nya medvetanden.

Släpp dina böcker fria och hjälp dem att uppfylla sitt syfte! Join Bookcrossing i dag och börja sprid böcker. Världen behöver dig och dina böcker.
(Jag heter levanne. Bara adda mig som vän om du vill.)

______________________________________

(bild:Simon O. Cederquist)

Bokhora
Det måste var en av Sveriges bästa bokbloggar i dag. Jag går in i princip varje dag och läser och blir omedelbart inspirerad att läsa nya böcker. Ja, och att köpa nya böcker med. Det är förstås baksidan av det hela... Men det är det värt! Allt jag kan göra är att uppmana er alla att använda länken till höger --->
och själva upptäcka denna fantastiska litterera värld som gömmer sig där. Själv är jag grymt tacksam för att de inspirerat mig att äntligen ta tag i Cormac McCarthy. Har börjat med All The Pretty Horses och är stum.

(Rebecca)

  • Kommentarer(0)