Pimpa min hylla

Pimpa min hylla

.............................................................................

[Böcker] [Film] [Musik] [Recept & Mat] [admin]

.. lite kort om oss ............................................................................................................
PMH är bara en ytterst anspråkslöst blogg. PMH drivs för tillfället av två boknördar - en lärare och bibliotekarie. Gudrun Sjödén, glasögon, sandaler och koftor är här välrepresenterade. PMH är till för alla som vill diskutera litteratur, film och musik och kultur rent allmänt. Vill du delta? Maila oss!
..................................................................................................................... välkomna ..

Malin @pimpaminhylla.se & Rebecca @pimpaminhylla.se

Himmelrike i miniatyr

Allmänt lallandeSkapad av Rebecca 07 maj, 2012 14:16
Att försöka sammanfoga två hushåll på en yta av 44 kvm låter sig inte göras över en natt. I alla fall inte om man är två lagom lata individer med mycket bråte. PVns hobby tar plats. Min hobby tar plats. Och någonstans ska man även få plats med allt det vardagliga som kläder, dammsugare, matbord och golvyta. Med risk för att låta som Lina i Emil i Lönneberga när Emil hade dealings med Godtemplarna: Förrådet är fullt. Garaget är fullt och lägenheten, ja lägenheten är också full.

Men efter ett antal dagar med slit och bärande och en del svordomar så börjar det ta form. Framför allt har jag äntligen fått min bokhylla på plats så nu känns det inte riktigt lika viktigt med det andra längre. Mina böcker har kommit hem allihop. Äntligen är vi tillsammans - precis så som det ska vara. Själens fönster är på plats, vidöppna, och det är nyvädrat och friskt. Kan det bli vackrare?

(Rebecca)

  • Kommentarer(0)