Pimpa min hylla

Pimpa min hylla

.............................................................................

[Böcker] [Film] [Musik] [Recept & Mat] [admin]

.. lite kort om oss ............................................................................................................
PMH är bara en ytterst anspråkslöst blogg. PMH drivs för tillfället av två boknördar - en lärare och bibliotekarie. Gudrun Sjödén, glasögon, sandaler och koftor är här välrepresenterade. PMH är till för alla som vill diskutera litteratur, film och musik och kultur rent allmänt. Vill du delta? Maila oss!
..................................................................................................................... välkomna ..

Malin @pimpaminhylla.se & Rebecca @pimpaminhylla.se

Funderingar kring...

Allmänt lallandeSkapad av Rebecca 02 sep, 2013 08:10För flera år sen blev jag rekommenderad att läsa Joseph O'Connor. Jag fick till och med en bok av honom - Havets stjärna. Den har dock blivit stående... Samlandes damm. Det är kanske dags nu. Någon vänlig själ där ute som har någon åsikt om den... Inspirerande åsikter! :)

Tack på förhand!

(Rebecca)

  • Kommentarer(2)

Skapad av Rebecca 15 sep, 2013 09:11

╔═══════════════════════════════════════╗

@Malin:
Får kanske lägga den på Kaos-bordet då! :)

╚════════════════════════ Rebecca ══════════╝

Skapad av Malin 02 sep, 2013 20:36

Jag har läst den, Hanna har läst den och vi gillade den båda. Det ska finnas en fortsättning men den har jag dessvärre inte läst. Det är en historisk roman helt enkelt.